Meteen naar de inhoud
forelsket_takje_FC_2020

Wat moeten we aan?

Wanneer je een shoot boekt, kan ik je advies geven over wat jullie het beste kunnen dragen, zodat alles mooi bij elkaar past en we zo samen
het mooiste plaatje kunnen maken.

Doen
Qua kleur zou ik zeggen kleding met natuurlijke tinten ( denk aan wit, beige, bruin, legergroen, okergeel).
Wat het ook erg mooi op beeld doet zijn stoffen met structuur en mooie zwierige items.

Liever niet doen
Kleding met felle kleuren, teksten en drukke printjes.

Weet wel dat dit slechts een advies is. Het belangrijkste is dat jullie je comfortabel voelen in de kleding die je draagt. Mocht je er niet uitkomen of twijfelen dan denk ik graag met je mee!

Waar en wanneer gaan we shooten?

Ik heb een aantal vaste locaties waar ik graag gebruik van maak, lekker buiten in de natuur. Maar het is bij een aantal shoots ook mogelijk om in jullie eigen vertrouwde huis foto’s te maken. Alles gaat altijd in overleg en ik sta zeker open voor andere locaties, het moet bij jullie passen! Het moment waarop we gaan shooten is afhankelijk van het seizoen. Over het algemeen zijn de ochtend en de avond het fijnst om het mooiste licht en dus de mooiste foto’s vast te leggen.

 Foto’s maken tijdens golden hour is wel echt een aanrader. Dit zal dan ongeveer 1 uur na zonsopgang of  1 uur voor zonsondergang beginnen . Echter zijn we hierbij altijd afhankelijk van het weer, maar zal bij bewolking de shoot gewoon door gaan.
 

Wij zijn niet zo van het poseren, wat nu?

Ik vind het zelf ook heel erg ongemakkelijk om voor de lens te staan en kom dit ook vaak tegen wanneer ik foto’s maak. Ik probeer jullie je snel op je gemak te laten voelen en gewoon lekker je ding te laten doen. Ik hou helemaal niet van geposeerde foto’s, wil juist het echte gevoel, het gevoel van Forelsket vastleggen.  Af en toe een aanwijzing van mijn kant, maar daar blijft het dan ook echt wel bij.

forelsket_takje_FC_2020

Extra informatie

     Het weer is niet te plannen, maar niemand wil zeiknat op de foto gaan. Bij regen wordt de shoot dus verzet en proberen we samen een passende datum te vinden. Bij bewolking gaat de shoot wel gewoon door. 

Ik wil echt het gevoel van Forelsket vastleggen en hou dus niet van enorm geposeerde foto’s. Ik zal dan ook nooit vragen of iedereen in de camera zou willen kijken en lachen. Ik wil graag echte emoties, liefde en connecties vastleggen, Forelsket!

Er zijn wat standaard locaties waar ik vaak gebruik van maak. In overleg kan dit natuurlijk ook ergens anders.

De prijs is inclusief 40 km voor heen- en terugreis totaal vanaf Joure. Alle km
die daar buiten vallen kosten 0,35 cent per km.

 Wanneer jullie een shoot bij mij boeken gaan jullie automatisch akkoord dat de foto’s online en offline gebruikt 
mogen worden voor promotie doeleinden. Mochten jullie dit liever niet hebben? Geen probleem, maar dan moeten jullie dit
vooraf met mij bespreken.

Alle shoot, waar behoefte is, worden gestyled en met zorg voorbereid door
mijzelf. Hierbij zal ik altijd mijn eigen style blijven volgen die bij Forelsket past.

Bij annulering van een shoot binnen een maand voor de afgesproken datum door de klant, is 20% van het vooraf overeengekomen bedrag aan de fotograaf verschuldigd, wegens misgelopen inkomsten. Annulering kan alleen schriftelijk via de mail doorgegeven worden.

De RAW (onbewerkte) beelden worden niet vrijgegeven.

Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet te plaatsen in een
andere bewerking dan dat deze gemaakt zijn door mij.

forelsket_takje_FC_2020