Meteen naar de inhoud
forelsket_takje_FC_2020

Moederschap

Wanneer kun je nou beter het gevoel van Forelsket ervaren dan bij de relatie tussen moeder en kind.
Zo puur, zo mooi en zo liefdevol. 

Ik leg deze pure liefde graag vast. Bij deze shoot wil  ik de mooie intieme momenten vastleggen tussen moeder en kind(eren). Heerlijke knuffels, je kindje dicht tegen je aan (in draagdoek), een prachtig intiem borstvoedingsmoment, of gewoon gek doen en dansend met je kind(eren).

Ook wanneer je zwanger bent kun je deze shoot boeken. De moeder-kind band is al ontstaan wanneer je voor het eerst met de test in handen staat, de eerste hartkloppingen hoort of de eerste schopjes voelt. En hoe prachtig is het om je zwangerschap vast te laten leggen. Ik raad aan om je zwangerschap vast te laten leggen tussen de 27 en 34 weken. 

Deze shoot doe ik het liefste buiten op locatie, maar in overleg kan binnen natuurlijk ook (of een combinatie van beide). Samen zoeken we naar de perfecte datum en het perfecte tijdstip. Ik help graag met het stylen van de shoot. Ik geef jullie graag tips wat jullie aan moeten trekken voor het  allermooiste beeld. 

Kind

Bij deze shoot leg ik jullie kind(eren) vast. Of dit nou voor een speciale gelegenheid is (verjaardag, feestdagen, jubileums) of gewoon omdat je prachtige foto’s wil hebben van je kind(eren) op dit moment. Alles is mogelijk.

In overleg kunnen we zien wat jouw wensen en verlangens zijn en samen met mijn ideeën kunnen we dit tot wat moois brengen.

Deze shoot kan op locatie zijn of gewoon bij jullie thuis.

Familie

 “Uit twee mensen kan heel wat komen.”
Dit zei mijn Beppe altijd als ze naar alle familieleden om haar heen keek.
‘We waren maar met zijn tweetjes,  maar kijk met hoeveel we nu zijn’.
Ze zei dit altijd met een heel trots gevoel en een echte Forelsketblik in haar ogen.

Tijdens deze shoot wil ik de familieband en die bijzondere liefde vastleggen, spontane en intieme momenten vangen.  Ik wil ‘ jullie familie’ vast leggen, of dit nou gaat om jullie prachtige gezin, samen met opa en oma, broers of zussen:  
Familie is familie en dit is voor iedereen anders.

Deze shoot is standaard buiten op locatie. Samen zoeken we naar de perfecte
datum en het perfecte tijdstip. Ik help graag met het stylen van de shoot en geef
jullie graag tips wat jullie aan moeten trekken voor het allermooiste beeld.

Nieuw leven

Er is niks zo bijzonder als een pasgeboren baby, die kleine handjes, die lieve voetjes, dat schattige neusje en die zachte donshaartjes. 
 
 Een nieuw leven is in jullie leven gekomen en de eerste momenten als gezin zijn enorm bijzonder en kostbaar. Samen knuffelen op het grote bed, de eerste kleertjes aantrekken, de eerste ontmoeting met opa en oma of trotse broer en/of zus, het eerste badje, borstvoeding of het flesje geven.  Bij al deze momenten komt het gevoel van Forelsket zeker naar boven en dit zijn allemaal mooie momenten om vast te laten leggen.  Het gaat allemaal zo snel en ze zijn maar zo kort echt “klein”. 
 
 Omdat de komst van een baby (vaak) niet te plannen is, plan ik de uitgerekende datum in mijn agenda in.  Zodra de baby is geboren nemen jullie contact met mij op en plannen we een datum in die voor ons beide past in onze agenda. Een Nieuw leven shoot wordt gepland in de eerste vier weken na de geboorte van jullie prachtige nieuwe gezinslid. Dit zal dan ook plaats vinden in jullie eigen vertrouwde omgeving.